Фінал Ліги чемпіонів 2018 у Києві: в Україну не пустили російських фанатів
Категорія
Україна
Дата публікації

Фінал Ліги чемпіонів 2018 у Києві: в Україну не пустили російських фанатів

Фінал Ліги чемпіонів 2018 у Києві: в Україну не пустили російських фанатів
Джерело:  online.ua

На фінал Ліги чемпіонів УЄФА в Київ вже прибуло майже 10 тисяч іноземців. З них прикордонники не пустили в Україну шістьох уболівальників, четверо з яких були футбольними фанатами з Росії, а один - громадянином Лівану, який знаходиться в міжнародному розшуку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Держприкордонслужбу України.

Відзначається, що російські фанати намагалися потрапити в Україну на авто через пункт пропуску в Нових Яриловичах. Молоді люди у віці від 21 до 28 років не могли назвати мету свого візиту в Україну і не мали підтверджуючих документів. Українські прикордонники з'ясували, що вони відносяться до ультрас російського футбольного клубу "Торпедо" міста Володимира. В ході митного огляду у росіян було знайдено символіку "з агресивними елементами зображення фанатів".

Що стосується ліванця, то він знаходиться в базі Інтерполу за запитом Іспанії за підробку документів. Його затримали в аеропорту "Бориспіль".

Також в ДПСУ зазначили, що сьогодні, 26 травня, очікується основний потік прибуття іноземних уболівальників до Києва, де ввечері відбудеться фінал Ліги чемпіонів, в якому зіграють мадридський "Реал" і англійський "Ліверпуль".

За прогнозами букмекерів, перемога в матчі дістанеться "Реалу" - вони припускають, що гра закінчиться з рахунком 2:1.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в центрі Києва перекриють рух транспорту у зв'язку з фіналом Ліги чемпіонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?