Панянка на Окружній: Фреймут шокувала українців несподіваним фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Панянка на Окружній: Фреймут шокувала українців несподіваним фото

Панянка на Окружній: Фреймут шокувала українців несподіваним фото
Джерело:  online.ua

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут викликала гучний ажіотаж в мережі новим фото, яке було зроблено на київській Окружній. На знімку Ольга постала перед шанувальниками в образі кокетливої шатенки, яка ловить удачу на трасі.

Несподіване фото Фреймут, яке шокувало українців, телезірка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Під знімком Фреймут залишила інтригуючий коментар. Вона натякнула, що це фото зроблено в рамках зйомок нового проекту під назвою "Оля". У свою чергу багато шанувальників зірки негативно відреагували на її зовнішній вигляд в яскравій блискучій сукні з пляшкою шампанського.

"Оля, вам не личить такий образ. Вибачте", "А я проїхала повз і бурчала, що «ще не ніч зовсім, а вже метелики тут як тут, так в цивілізованому місті»", "Оля, жах! Навіщо? Заради піару? Докотилися ...","Оля, ви ж панянка","А я вже подумала, що це на вас так пацанки вплинули", - коментують фото Фреймут українці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Фреймут потрапила в гучний скандал під час дивної акції з кошенятами у Верховної Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?