У Києві "замінували" п'ять станцій метро в день фіналу Ліги чемпіонів
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві "замінували" п'ять станцій метро в день фіналу Ліги чемпіонів

У Києві "замінували" п'ять станцій метро в день фіналу Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

У суботу, 26 травня, в день фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, який в 2018 році буде проходити в Києві, в українській столиці близько о 14:00 закрили відразу п'ять станцій метро. Причиною тому стали анонімні дзвінки про замінування.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу київського метрополітену.

Зокрема, на даний момент в Києві закриті станції метро "Гідропарк", "Арсенальна", "Лівобережна", "Дніпро" і станція "Героїв Дніпра". На місцях працюють спеціалісти. Усі пасажири "замінованих" станцій зі столичної підземки евакуйовані.

Раніше прес-служба київського метрополітену нагадувала, що в зв'язку з фіналом Ліги чемпіонів в Києві 26 травня метро працюватиме за особливим режимом - графік роботи подовжено на три години, але на деяких станціях буде частково обмежено рух на вхід.

Як повідомляв ONLINE.UA, у зв'язку з фіналом Ліги чемпіонів в Києві буде тимчасово закрито і обмежено рух в центрі міста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?