Посилити тиск: в НАТО визнали Росію відповідальною за порушення прав людини в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Посилити тиск: в НАТО визнали Росію відповідальною за порушення прав людини в Україні

Посилити тиск: в НАТО визнали Росію відповідальною за порушення прав людини в Україні
Джерело:  online.ua

Представники Парламентської асамблеї НАТО закликали країни посилити тиск на Росію, так як вона відповідальна за порушення прав людини не тільки в Україні, але і в Південній Осетії, і в Абхазії.

Про це повідомила голова постійної делегації України в ПА НАТО Ірина Фриз на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

За словами Фриз, на сесії ПА НАТО 26 травня була зачитана доповідь, в якої висвітлюються масові порушення прав людини на окупованих територіях України з боку Росії. У доповіді також міститься заклик про необхідне посилення тиску на Росію, яка створює перешкоду для врегулювання конфлікту на Донбасі.

"Путін продовжив "незламний курс на авторитаризм, використовуючи механізми утисків і призначень в ручному режимі більше, ніж Сталін свого часу. Він зацікавлений в збереженні своєї влади. У той же час керівництво України прагне "говорити з людьми, а не вирішувати конфлікт військовими методами", - йдеться в доповіді.

Представники ПА НАТО підкреслили, що сьогодні ключовим завданням на Донбасі є припинення вогню. Вони відзначили, що ніякого прогресу в цьому напрямку немає через позицію сторін самопроголошених республік, яких підтримує Путін.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що НАТО продовжить надавати підтримку Україні, незважаючи на вимогу Угорщини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?