Співочий птах з відкритим дзьобом: Меган Маркл після весілля отримала герб
Категорія
Світ
Дата публікації

Співочий птах з відкритим дзьобом: Меган Маркл після весілля отримала герб

Співочий птах з відкритим дзьобом: Меган Маркл після весілля отримала герб
Джерело:  online.ua

Колишня американська актриса Меган Маркл після весілля з принцом Гаррі і отримання титулу герцогині Сассекської стала володаркою власного герба, який затвердила королева Єлизавета II.

Фото і опис герба Меган Маркл опублікувала прес-служба Кенсінгтонського палацу, передає ONLINE.UA.

Королівський герб Меган Маркл отримала після того, як стала дружиною принца Гаррі та членом великої королівської сім'ї. У повідомленні Кенсінгстонского палацу зазначено, що герб наповнений глибоким змістом, пов'язаним з походженням Меган.

На гербі герцогині Сассекської зображена символіка її рідного штату Каліфорнія, звідки родом Меган Маркл. Там же зображений щит, золоті промені і каліфорнійські маки.

"Зазвичай захисники щита призначаються членами королівської сім'ї. Дружини членів королівської сім'ї мають одного із захисників на гербі (свого чоловіка) і символ нової герцогині. Символом, що належать до герцогині Сассекської, є співочий птах з піднятими, як би літаючими крилами, і піднятим дзьобом, який за допомогою пера уособлює силу спілкування", - описав Кенсінгтонський палац герб Меган Маркл.

Нагадаємо, весілля Меган Маркл і принца Гаррі відбулося 19 травня в Віндзорському замку. Захід став одним з найбільш очікуваних в світі. За королівським весіллям стежили мільйони людей по всьому світу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що принц Гаррі подарував Меган Маркл на весілля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?