Тваринний світ: російський поет різко висловився про путінську політику в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Тваринний світ: російський поет різко висловився про путінську політику в Росії

Тваринний світ: російський поет різко висловився про путінську політику в Росії
Джерело:  Співрозмовник.ru

Росія на даний момент управляється, як кооператив "Колобок" - в країні немає реальних політиків, а є тільки "менеджер", без якого "все встане".

З такою різкою заявою про нинішню політичну систему в Росії виступив російський поет Орлуша (Андрій Орлов) в інтерв'ю "Собеседнику", передає ONLINE.UA.

"Корпорація - це коли важливо, щоб працював не племінник, а ефективний менеджер. Тобто будь-яка людина, що вступає на посаду в керівництво "Майкрософта","Мерседеса","Амазону" або "Хітачі", може дуже швидко увійти в систему, якщо вона є. А у нас створена каптьорка сержанта Хабібуліна. Сержант Хабібулін незамінний в армії, тому що він один знає, що шкарпетки лежать в ящику з-під патронів, на якому написано "книги". Тому у нього все є, і тому від його не позбудешся - все встане", - заявив поет.

Орлуша переконаний, що така система влаштовує більшість росіян, тому до цих пір і не зруйнована. Поет відзначає, що давно змирився з цим.

"Зоопарки не бунтують. Відкрий всі клітини - звірі розбіжаться, а ввечері прийдуть назад до миски. Якщо Бога немає, то звідки тоді корм - хід думок акваріумних рибок. Тому і бунт в армії теж неможливий. А подивіться на Вірменію. Повний нейтралітет поліції і армії дає можливість зробити все ", - додав Орлуша.

Він також заявив, що ситуація в Росії вже давно не викликає у нього ніяких почуттів. Поет особисто ставиться до цієї країни як до дачі, яка розвалюється. При цьому Орлуша не заперечує, що йому цікаво спостерігати, як політика в РФ перевтілюється в тваринний світ.

"Коли я дивлюся, як лев жере кролика або окунь ковтає кільку - це спостереження за дикою природою. Один - хижак, інший - їжа. У Росії зараз такий же зовсім тваринний світ. Уже немає ні жалості, ні люті. Це навіть не похила площина - вже докотилися до низу, - а просто ширяння в нікуди", - резюмував поет політичну ситуацію в РФ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський актор Олександр Серебряков назвав головною національною ідеєю Росії хамство, нахабство і нескінченну брехню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?