Без посилання на обставини: Путін поставив головне завдання новому російському уряду
Категорія
Світ
Дата публікації

Без посилання на обставини: Путін поставив головне завдання новому російському уряду

Без посилання на обставини: Путін поставив головне завдання новому російському уряду
Джерело:  РБК

Російський глава Володимир Путін провів першу зустріч із новим російським урядом. Він віддав наказ членам Кабміну максимально швидко підготуватися до виконання його травневого указу без посилань на обставини, які можуть перешкодити реалізувати положення указу якісно і на високому рівні.

З такою заявою Путін виступив 26 травня в Екатеринському палаці Кремля, передає ONLINE.UA з посиланням на РБК.

У своєму наказі Путін чітко вказав терміни, коли він чекає від нового Кабміну чіткого плану по реалізації травневих указів. Він зобов'язав уряд до 1 жовтня закінчити підготовку.

"Не може бути ніяких посилань на які б то не було обставини, які завадять виконувати цю роботу якісно, на високому рівні і в поставлені терміни. Ви повинні проявляти ініціативу, знаходити нестандартні підходи",- заявив Путін.

Нагадаємо, новий травневий указ путина, який він підписав на початку травні після інавгурації, передбачає зниження рівня бідності в Росії, збільшення тривалості життя в країні до 78 років, скорочення відсотків по іпотечних кредитах для молодих сімей, а такж зростання інвестицій в російську економіку і входження Росії в топ-5 найбільших економік світу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв назвав космічну цифру, яка знадобиться для виконання нового травневого указу Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?