Як фанати "Реала" і "Ліверпуля" гуляють по Києву перед фіналом Ліги чемпіонів: яскраві фото та відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Як фанати "Реала" і "Ліверпуля" гуляють по Києву перед фіналом Ліги чемпіонів: яскраві фото та відео

Як фанати "Реала" і "Ліверпуля" гуляють по Києву перед фіналом Ліги чемпіонів: яскраві фото та відео
Джерело:  online.ua

У центрі Києва 26 травня перед фінальним матчем Ліги чемпіонів панує справжня футбольна атмосфера. Тисячі фанатів, які приїхали до української столиці підтримати команди "Реал" і "Ліверпуль", гуляють по Києву і заряджають місцевих жителів і гостей міста нереальними веселощами.

Яскраві фото і відео гулянь фанатів-іноземців перед фіналом ЛЧ-2018 в Києві активно публікують в соцмережах очевидці, передає ONLINE.UA.

Українці в соцмережах відзначають, що англійські фанати веселі і доброзичливі, хоч і трохи п'яні. При цьому вони підкреслюють, що вмінню радіти у іноземних фанатів можна тільки повчитися - вони не припиняють співати ні на секунду, голосно скандують речівки і в піднесеному настрої чекають головного матчу Ліги чемпіонів 2018 року.

Очевидці гулянь фанатів-іноземців в Києві додають, що в фан-зонах обох команд панує весела і дружня атмосфера. Вболівальники "Ліверпуля" готуються до матчу в парку імені Тараса Шевченка, а іспанські вболівальники ФК "Реал" концентруються біля станції метро "Палац Україна".

Після 18:00, ближче до початку фінального матчу ЛЧ-2018 між "Реалом" і "Ліверпулем" офіційні програми в фан-зонах уболівальників закінчилися. Вони вирушили на стадіон, запалюючи димові шашки.

"Я знав, що їх буде багато, але не знав, що так багато. Неймовірний приклад безумовної підтримки своєї команди. Добиралися до Києва хто як міг - чартерами, через Прибалтику, через Румунію. Діти, молоді хлопці, літні чоловіки, жінки в інвалідних колясках. Думаю, вони заслужили свято в Києві сьогодні вночі ", - коментують українці яскраві гуляння вболівальників фіналу Ліги чемпіонів в Києві.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перед фіналом Ліги чемпіонів в Києві на Хрещатику відбувся турнір зірок світового футболу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?