"Реал" розгромив "Ліверпуль", ставши переможцем Ліги чемпіонів УЄФА тричі поспіль
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Реал" розгромив "Ліверпуль", ставши переможцем Ліги чемпіонів УЄФА тричі поспіль

"Реал" розгромив "Ліверпуль", ставши переможцем Ліги чемпіонів УЄФА тричі поспіль
Джерело:  online.ua

У Києві на НСК "Олімпійський" завершився фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА  2017/18, у якому "Реал" (Мадрид) здолав "Ліверпуль". Зустріч на НСК "Олімпійський" в Києві завершилася з рахунком 3:1, повідомляє ONLINE.UA.

Перший тайм пройшов у рівній і впертій боротьбі, де головною подією стала травма Мохаммеда Салаха, зіткнувся з Серхіо Рамосом. "Реал" небезпечніше атакував в першому таймі, але не зміг втілити ігрову перевагу в гол. Бензема перед самою перервою добив м'яч у сітку після удару Роналду, але після свистка - суддя зафіксував у португальця офсайд. Команди в першому таймі втратили по одному гравцеві через травми: "Ліверпуль" позбувся Салаха, а "Реал" - Карвахаля.

Основні події в грі відбулися після перерви. Рахунок був відкритий у другому таймі. Спочатку на 51 хвилині після грубої помилки Каріус рахунок в матчі відкрив Бензема, м'яч від ноги гравця відскочив у самий кут воріт - 1:0.

Втім, Через чотири хвилини "червоні" відігралися. Садьо Мане відновив рівновагу в рахунку, завершивши атаку "Ліверпуля" своїм точним ударом - 1:1.

Через три хвилини після виходу на поле Гаррет Бейл на 64-й хвилині виконав надзвичайний удар у падінні через себе - 2:1, чим вивів свою команду уперед.

І вже на 83-й хвилині Бейл пробив з дальньої дистанції, але воротар "червоних" Каріус допустився другої помилки, торкнувшись м'яча, він випустив його із рук і той потрапив за лінію воріт.

Таким чином, Гаррет Бейл відзначився дублем у фінальному матчі Ліги чемпіонів УЄФА  2017/18 та приніс перемогу своїй команді.

Сьогодні мадридський "Реал" став першою командою у світі, яка виграла Лігу чемпіонів тричі поспіль, встановивши рекорд в історії цього турніру.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, де можна буде дивитися онлайн-трансляцію фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?