Штаб ООС повідомив тривожні новини з Донбасу: ЗСУ зазнали серйозних втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Штаб ООС повідомив тривожні новини з Донбасу: ЗСУ зазнали серйозних втрат

Штаб ООС повідомив тривожні новини з Донбасу: ЗСУ зазнали серйозних втрат
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі залишається напруженою. За минулу добу, 26 травня, бойовики здійснили 28 обстрілів по позиціях українських захисників, в результаті чого ЗСУ зазнали серйозних втрат. Під час бойових дій загинув 1 український військовий, ще четверо військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Найбільша активність окупантів російсько-терористичних військ була зафіксована в районі Новотошківського і Кримського в Луганській області. Також ворог проводив збройні провокації із застосуванням важкого озброєння поблизу Південного, Красногоровки, Широкино, Кам'янки та Луганського.

Українське військові тримали ситуацію під контролем і дали адекватну відповідь терористам. За даними розвідки, в результаті вогню бійців ЗСУ було знищено командно-спостережний пункт батальйону 4-ї окремої мотострілкової бригади противника. Ворог зазнав масштабних втрат - 4 загиблих і 5 поранених бойовиків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українські військові завоювали стратегічну і пануючу висоту в сірій зоні на Донбасі. Вони взяли під свій контроль селище Петровське, розташоване в Донецькій області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?