"Реал" привіз Кубок Ліги чемпіонів 2018 у Мадрид: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Реал" привіз Кубок Ліги чемпіонів 2018 у Мадрид: опубліковано відео

"Реал" привіз Кубок Ліги чемпіонів 2018 у Мадрид: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Вранці 27 травня футболісти клубу "Реал" привезли Кубок Ліги чемпіонів 2018 у рідне місто Мадрид. Він став тринадцятим Кубком чемпіонів в Мадриді за всю історію, і третім трофеєм, який завоював "Реал" в оновленому турнірі.

Відео зустрічі переможців фіналу Ліги чемпіонів 2018 у Мадриді було опубліковано в офіційному акаунті клубу в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Кубок Ліги чемпіонів 2018 мадридський "Реал" завоював 26 травня по результатам матчу з англійською командою "Ліверпуль". Фінальна гра завершилася з рахунком 3:1.

Рахунок фінального матчу ЛЧ-2018 відкрив гравець "Реала" Карім Бензема на початку другого тайму. Через кілька хвилин англійці зрівняли рахунок - гол в ворота суперника забив Садіо Мане.

Другий гол "Реал" забив на 64-й хвилині матчу. Його автором став Гарет Бейл, який забив і третій гол у ворота "Ліверпуля". Він приніс не тільки перемогу своїй команді у важливому матчі, а й зробив "Реал" рекордсменом - мадридський клуб став першою командою в світі, яка виграла Лігу чемпіонів тричі поспіль.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, де проходила онлайн-трансляція фіналу Ліги чемпіонів УЄФА в 2018 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?