17 осіб в одному авто: легендарний "Запорожець" встановив новий рекорд
Категорія
Україна
Дата публікації

17 осіб в одному авто: легендарний "Запорожець" встановив новий рекорд

17 осіб в одному авто: легендарний "Запорожець" встановив новий рекорд
Джерело:  online.ua

На фестивалі "Запорізькі врата", який проходив 26 травня на стадіоні "Локомотив" міста Запоріжжя, легендарний ЗАЗ 968М встановив новий рекорд по місткості. В салон "Запорожця" розмістилися відразу 17 чоловік.

Видовищне відео нового рекорду по пасажиромісткісті "Запорожця" було опубліковано в мережі, передає ONLINE.UA.

Власник автомобіля "Запорожець 968М", який давно прозвали "народним", підкреслив, що це авто має феєричну пасажиромісткість. Він запевнив, що зміг би навіть поїхати з 16-ма пасажирами, якби одна людина посунула ногу.

Учасники рекорду, серед яких були чоловіки, жінки і підлітки, радісно заявили, що щасливі наданої можливості прославити "Запорожець". Вони відзначили, що в салоні авто було важко дихати, але при цьому під час експерименту ніхто не постраждав.

Слід зазначити, що попередній рекорд по місткості "Запорожця" був встановлений в 2017 році. Тоді в "народний" автомобіль помістилися відразу 14 чоловік.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий український гурт O.Torvald, який представляв Україну на Євробаченні в 2017 році, встановив незвичайний національний рекорд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?