Ось вам і Європа: з'явилися шокуючі фото і відео засміченого Києва після фіналу ЛЧ-2018
Категорія
Україна
Дата публікації

Ось вам і Європа: з'явилися шокуючі фото і відео засміченого Києва після фіналу ЛЧ-2018

Ось вам і Європа: з'явилися шокуючі фото і відео засміченого Києва після фіналу ЛЧ-2018
Джерело:  online.ua

Після фіналу Ліги чемпіонів  в Києві українська столиця перетворилася на суцільний смітник. Кияни в шоці від поведінки іноземних уболівальників, які залишили після себе гігантські гори сміття.

Гнітючі фото і відео засміченого Києва опублікували в мережі очевидці того, что діялося в українській столиці, передає ONLINE.UA.

Українці бурхливо обговорюють засмічений Київ після фіналу Ліги чемпіонів. У коментарях вони пишуть, що в житті не бачили стільки сміття в одному місці, як після гулянь іноземних фанатів.

"Господи, стільки сміття я в житті не бачила, просто біль", "Це нормально для жителів Великобританії. Найжахливіші фанати, бруднулі і бешкетники. А ще звинувачують українців", "Парк Шевченка не впізнати, інша сторона свята футболу", "Ось вам і Європа", - коментують кияни ситуацію.

Проте вранці 27 травня центр Києва після гулянь уболівальників фіналу ЛЧ-2018 був чистим і готовим до святкування дня міста. Комунальні працівники всього за одну ніч прибрали все сміття з тротуарів і очистили зелену зону.

"Скрізь так. Свято накидають. До ранку чисто. Так що все відмінно", "В центрі Амстердама щоночі "апокаліпсис", а вже вранці вері гуд", "Краса!", "У свій день народження Київ красень!", "Покращення за одну ніч",- прокоментували фото прибраного Києва після фіналу Ліги чемпіонів в мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кубок Ліги чемпіонів 2018 команда "Реал" вже привезла в Мадрид.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?