День Києва 2018: Порошенко видовищно привітав киян з днем ​​міста
Категорія
Україна
Дата публікації

День Києва 2018: Порошенко видовищно привітав киян з днем ​​міста

День Києва 2018: Порошенко видовищно привітав киян з днем ​​міста
Джерело:  online.ua

У неділю, 27 травня, жителі української столиці відзначають День Києва. З днем міста киян привітав український глава Петро Порошенко, який опублікував видовищну панораму Києва.

Відповідний пост був опублікований на сторінці українського гаранта в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

"Вітаю всіх киян і українців, які душею і серцем люблять столицю", - підписав панораму Києва Порошенко.

Шикарна панорама Києва на 360 градусів була зроблена недалеко від столичного фунікулера. На ній українська столиця і Дніпро зображені з висоти пташиного польоту.

У коментарях до панорами кияни подякували Порошенку за привітання, зазначивши, що Київ дійсно неймовірне місто. При цьому вони висловили жаль, що місто заповнюють незаконні споруди, які перетворюють місто-парк в місто-бетон.

"Київ стрімко перетворюється в купу будівель без смаку і стилю. Не хочу. Моє місто повинно бути вишуканим, трохи провінційним і дуже зручним в плані інфраструктури", "На жаль, Київ знищують забудови. І з міста-парку столиця перетворюється на місто-бетон",- поскаржилися президенту кияни.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, куди можна піти в українській столиці на День Києва-2018.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?