Туризм по-російськи: мережа обговорює нові показові фото з пляжів Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Туризм по-російськи: мережа обговорює нові показові фото з пляжів Криму

Туризм по-російськи: мережа обговорює нові показові фото з пляжів Криму
Джерело:  online.ua

Незважаючи на те, що туристичний сезон знаходиться в самому розпалі, пляжі окупованого Криму як і раніше пустують. Кримчани в шоці від ситуації - вони не виключають, що туристи взагалі не приїдуть відпочивати до Криму в цьому році.

Нові показові фото порожніх пляжів Криму були опубліковані в соцмережах, передає ONLINE.UA.

"Партеніт. Чого чекає? Вже й міст є. Вода 22 градуси", - коментують фото автори.

Користувачі мережі висміяли "російський туристичний світ" в окупованому Криму. Вони іронічно підмітили, що вже і Кримський міст добудували і відкрили, а навіть росіяни не хочуть їхати на анексований півострів.

"Одним словом - окупація", "Це ще багато туристів - є місця, де їх вже три роки не бачили", "Хто ж в тюрму народів з доброї волі поїде ...", "Ще не сезон в криму, він починається в листопаді, це нам так Аксьонов сказав! "," Раніше з травневих і до кінця літа в Криму не проштовхнутися. Не те що зараз - природа на Кримі відпочиває"," Треба більше мостів будувати!", - коментують ситуацію з відсутністю туристів в Криму в соцмережах.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі показали, у що окупанти перетворили кримський Бахчисарай.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?