Завзятий 57-річний голлівудський холостяк Г'ю Грант вперше одружився: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Завзятий 57-річний голлівудський холостяк Г'ю Грант вперше одружився: опубліковані фото

Завзятий 57-річний голлівудський холостяк Г'ю Грант вперше одружився: опубліковані фото
Джерело:  Daily Mail

Завзятий голлівудський холостяк Г'ю Грант вперше одружився. 57-річний актор розписався з 39-річною Ганною Еберштейн, з якою живе у цивільному шлюбі вже понад шість років.

Весільні фото Г'ю Гранта були опубліковані виданням Daily Mail, передає ONLINE.UA.

Джерело повідомляє, що Г'ю Грант одружився в минулу п'ятницю, 25 травня. Актора і його обраницю помітили в Лондоні у той момент, коли вони виходили з офісу, де реєструють шлюби. У цей момент закохані виглядали дуже щасливими, а їх супроводжували найближчі друзі.

Слід зауважити, що для розпису обраниця Гранта відмовилася від традиційних весільних нарядів - Ганна вибрала спідницю-міні білого кольору і блакитну сорочку з довгим рукавом. На фото, опублікованому в мережі, на руках у дружини Гранта знаходиться маленька дівчинка, яка, за даними інсайдера, є середньою дочкою молодят.

Також на знімках зображені обручки подружжя. У кадрі показано, що Ганна віддала перевагу класичному золотому кільцю, а Г'ю обрав для одруження масивний перстень з трьома каменями.

Нагадаємо, у Г'ю Гранта і Ганни Еберштейн є троє спільних дітей, молодший з яких народився всього кілька місяців тому. Також у актора є ще двоє дітей від попередніх стосунків з китаянкою Тінглан Хонг.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий український танцюрист Ігор Кузьменко таємно одружився.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?