ЗСУ дали потужну відсіч в боях на Донбасі: бойовики понесли втрати
Категорія
Події
Дата публікації

ЗСУ дали потужну відсіч в боях на Донбасі: бойовики понесли втрати

ЗСУ дали потужну відсіч в боях на Донбасі: бойовики понесли втрати
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 27 травня, бойовики на Донбасі знизили інтенсивність обстрілів, але ситуація як і раніше залишається напруженою. Українські військові впевнено тримають оборону і дають відсіч окупантам.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу бойовики здійснили 22 обстріли по позиціях українських захисників. Найбільша їх активність була зафіксована на Горлівському напрямку, де потужні бої тривали в районі Зайцевого, Світлодарська та Новгородського.

На Донецькому напрямку ворог атакував позиції ООС біля Красногоровки, Шахти Бутівка і Мар'їнки. На Маріупольському напрямку ситуація залишалася складною в районі Широкино, Водяного і Павлопіля.

За даними розвідки, в результаті вогню українських військових ворог зазнав втрат - повідомляється про 3 вбитих і 3 поранених бойовиків. Серед бійців ЗСУ втрат немає, але в ході боїв поранення отримали двоє українських воїнів - їх екстрено госпіталізували в госпіталь, де медики надали бійцям належну допомогу.

Також повідомляється, що в ході бойового зіткнення під Павлопілем пропав один український військовий. Обставини його зникнення з'ясовуються.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Донбасі в результаті ворожого обстрілу загинули двоє спецназівців Альфа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?