Сенсаційна перемога: українська тенісистка грандіозно обіграла чемпіонку Roland Garros
Категорія
Спорт
Дата публікації

Сенсаційна перемога: українська тенісистка грандіозно обіграла чемпіонку Roland Garros

Сенсаційна перемога: українська тенісистка грандіозно обіграла чемпіонку Roland Garros
Джерело:  online.ua

У Парижі пройшов перший етап Відкритого чемпіонату Франції з тенісу Roland Garros, переможницею якого стала українська тенісистка Катерина Козлова. 24-річна українка грандіозно обіграла діючу чемпіонку турніру Олену Остапенко з Латвії у першому колі - їх гра завершилася з рахунком 5:7, 3:6 на користь Козлової.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну сторінку Roland Garros в соцмережі.

Катерина Козлова, яка є 66-ю ракеткою світу, в ході матчу допустила 6 подвійних помилок, 3 ейси і 7 реалізованих брейк-пойнтів з 16. латвійка Остапенко, яка займає 5-е місце в рейтингу WTA, допустила 13 подвійних помилок, виконала 5 подач на виліт і реалізувала 4 брейк-пойнта з 7.

У другому колі Roland Garros українській тенісистці доведеться зіграти з переможницею матчу Катержина Синякова (Чехія) - Вікторія Азаренко (Білорусь, SR).

Слід зазначити, що Олена Остапенко стала другою тенісисткою в історії, яка в першому колі провалила захист титулу на Roland Garros. У 2005 році аналогічним результатом відзначилася росіянка Анастасія Мискіна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український спортсмен Олег Омельчук встановив світовий рекорд на етапі Кубку світу з кульової стрільби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?