Ніяких політичних прав: в Росії оголосили реальне ставлення до "ЛДНР"
Категорія
Світ
Дата публікації

Ніяких політичних прав: в Росії оголосили реальне ставлення до "ЛДНР"

Ніяких політичних прав: в Росії оголосили реальне ставлення до "ЛДНР"
Джерело:  online.ua

Росія повинна прирівняти громадянство так званих "ЛДНР" до російського, але не наділяти жителів невизнаних республік політичними правами. Вони не повинні мати права бути обраними і вибирати на території РФ.

З такою заявою виступив російський політолог Дмитро Куликов в ефірі російського телеканалу, відео з якого опублікував на своїй сторінці в соцмережі український блогер Сергій Запорізький, передає ONLINE.UA.

"Питання визнання - саме спекулятивне. Крім деякої наснаги воно нічого не дасть. Однозначно потрібно прирівнювати громадянство "ЛДНР" до громадянства РФ у всьому, крім політичних прав. У всьому іншому повинні бути абсолютно такі ж права", - заявив Куликов.

Запорізький поіронізував над міркуваннями россіян, які "хвилюються" за долю жителів Донбасу.

"Продовжуємо слухати "переживаючими за жителів Донбасу"... І що ж? Виявляється не готовий "брат-росіянин" давати "повсталим" право вибирати і бути обраним. У "братській" Росіюшкі. І цей же "брат" обуреними слюнями запльовуєть всю студію, коли в Раді з'являються законопроекти, покликані обмежити у виборчих правах колаборантів",- прокоментував заяву Куликова український блогер.

Українці також не втрималися від коментарів чергового скандального висловлювання російських пропагандистів.

"Який абсурд", "Все інше" - це НІЧОГО"," От уже справді уособлення путінського ТБ", - коментують в мережі заяву Куликова.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше екс-ватажок бойовиків Ігор Стрєлков-Гиркин заявляв, що без Росії "ЛДНР" зникнуть за кілька днів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?