Бійці ЗСУ зайняли нову стратегічну висоту на Донбасі: з'явилося відео захопленого "бункера" бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

Бійці ЗСУ зайняли нову стратегічну висоту на Донбасі: з'явилося відео захопленого "бункера" бойовиків

Бійці ЗСУ зайняли нову стратегічну висоту на Донбасі: з'явилося відео захопленого "бункера" бойовиків
Джерело:  ТСН

Українські військові досягли нового успіху на Донбасі в районі Світлодарської дуги - вони зайняли нову стратегічну висоту, на якій було розміщено підземне зміцнення бойовиків.

Про новий успіх ЗСУ повідомляється в відео ТСН, передає ONLINE.UA.

У відео показано, що обладнана позиція бойовиків нагадує справжню підземну "фортецю". Вона була споруджена промисловим способом за допомогою спецтехніки.

"В результаті, крім поліпшення своїх тактичних позицій, батальйон взяв під повний контроль залишену бойовиками передову позицію. Яка фактично опинилася укріпленим підземним бункером. При її будівництві, явно використовувалися екскаватори, під землею встановлено контейнер і позиція укріплена дерев'яним зрубом і бетоном. Тепер ця укріплена позиція під повним контролем ЗСУ",- також повідомив про новий успіх української армії на Донбасі волонтер Юрій Мисягін на своїй сторінці в соцмережі.

Він уточнив, що нова стратегічна висота на Донбасі була зайнята бійцями 25-го батальйону 54-ї бригади.

У відео також показали бійця ЗСУ Євгена Листопада, який раніше воював в рядах "ДНР" і був особистим охоронцем ліквідованого ватажка "Спарти" Арсена Павлова ("Моторолли"). Листопад вже більше двох років служить на стороні ЗСУ - на даний момент він тримає оборону на позиціях в районі Горлівки.

В сюжеті зазначено, що Листопад розкаявся за свої помилки минулого, тому прийшов в ЗСУ, щоб захищати батьківщину. Тепер Євген радить, як краще здолати своїх колишніх поплічників під Горлівкою.

"Воюю на цій ділянці два роки. Потрібно брати приклад з противника і робити котел. Якщо підемо в лоб, то будуть втрати. Людей потрібно берегти", - коментує Листопад ситуацію на фронті.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українські військові взяли під свій контроль селище Петровське.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?