Артист - не терорист: в центрі Нью-Йорка пройшла масштабна акція на підтримку Олега Сенцова
Категорія
Світ
Дата публікації

Артист - не терорист: в центрі Нью-Йорка пройшла масштабна акція на підтримку Олега Сенцова

Артист - не терорист: в центрі Нью-Йорка пройшла масштабна акція на підтримку Олега Сенцова
Джерело:  online.ua

У центрі Нью-Йорка на Times Square пройшла масштабна акція на підтримку українського режисера Олега Сенцова, незаконного засудженого в Росії. Учасники акції вимагали негайно звільнити Сенцова та інших заручників Кремля.

Фото і відео масштабної акції #FreeSentsov були опубліковани прес-службою посольства України в США, передає ONLINE.UA.

В рамках акції активісти одяглися в костюми арештантів, сиділи і лежали на асфальті, тримаючи в руках пісочні годинники. Також на дорозі вони розклали листівки з написами - "Артист - не терорист".

"Час минає для Олега Сенцова через безстрокове голодування. Час спливає для всіх політичних в'язнів. Час спливає для тих, чиї права і гідність принижені. Час спливає для нашої громадськості, якщо будемо і далі ігнорувати агресію Росії проти України і всього вільного світу", - охарактеризували акцію на підтримку Сенцова організатори.

Також участь в акції взяв уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.

Нагадаємо, 14 травня незаконно засуджений в Росії український режисер Олег Сенцов оголосив безстрокове голодування. Він вимагає звільнити всіх політичних в'язнів з російських в'язниць.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російська актриса Чулпан Хаматова виступила на підтримку Сенцова. Вона вважає, що всі звинувачення проти українського режисера сфальсифіковані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?