Через 25 років ми все ще веселимося: Мішель Обама показала архівне фото з весілля
Категорія
Світ
Дата публікації

Через 25 років ми все ще веселимося: Мішель Обама показала архівне фото з весілля

Через 25 років ми все ще веселимося: Мішель Обама показала архівне фото з весілля
Джерело:  online.ua

Дружина колишнього президента США Мішель Обама вперше показала рідкісне сімейне фото. Воно було зроблено під час їхнього весілля в 1992 році.

Архівне весільне фото Мішель Обама опублікувала на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

У кадрі зображений Барак Обама, який стоїть на коліні і поправляє туфельку Мішель. У цей момент подружжя ніжно посміхаються один одному, а за їх спинами десятки гостей спостерігають за тим, що відбувається.

Весілля Барака та Мішель Обама (фото - instagram.com)

"По фото не скажеш, але в день нашого весілля в жовтні 1992 року Барак прокинувся з жахливою нежиттю. А ще якимсь дивним чином він зник біля вівтаря, але потім ми танцювали майже всю ніч. Двадцять п'ять років по тому ми все ще веселимося, але також ведемо колосальну роботу, щоб підтримувати один одного як особистостей. Я не можу уявити себе з кимось іншим",- прокоментувала архівне весільне фото Мішель Обама.

Користувачі мережі прийшли в захват від рідкісного сімейного фото, яке показала колишня перша леді США. Вони гадають, що змусило Мішель розсекретити таємниці їхньої молодості, вважаючи, що на публікацію знімка її надихнуло недавнє одруження принца Гаррі і Меган Маркл.

Як повідомляв ONLINE.UA, що Барак і Мішель Обама стануть продюсерами Netflix.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?