Заручена і шалено щаслива: Настя Каменських зробила сенсаційне зізнання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Заручена і шалено щаслива: Настя Каменських зробила сенсаційне зізнання

Заручена і шалено щаслива: Настя Каменських зробила сенсаційне зізнання
Джерело:  Сosmo

Зірка української естради Настя Каменських похвалилася обручкою. Співачка також зізналася, що заручена з коханим чоловіков і щаслива в стосунках з ним.

З такою сенсаційною заявою Каменських виступила після отримання нагороди "Співачка року" за версією Cosmopolitan, повідомляє ONLINE.UA.

На церемонії нагородження Настя Каменських продемонструвала шанувальникам своє нове кільце на безіменному пальці і підтвердила, що воно є обручкою. При цьому співачка зберегла інтригу і не назвала ім'я обранця, з яким вирішила зв'язати себе узами шлюбу.

"Я не приховую, що шалено щаслива, і кожному цього бажаю. Я неодноразово говорила: коли настане момент, і я захочу, про все обов'язково розповім. А поки своє кохання, свого обранця я оберігаю від численних пліток і розмов. Щастя любить тишу", - заявила Каменських, коментуючи новий етап у своєму особистому житті.

Раніше шанувальники вже підозрювали, що Каменських зібралася заміж. Цьому послужили її останні фото в соцмережах, на яких фанати Насті помітили обручку на її безіменному пальці.

Довго тримати шанувальників в напрузі співачка не стала, так як неодноразово ставала фігуранткою гучних домислів, які поширювали в мережі користувачі. Вона підтвердила, що на цей раз нове кільце на її пальці дійсно є обручкою і незабаром в її житті відбудуться важливі зміни.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі знайшли новий доказ роману Потапа і Насті Каменських.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?