На Донбасі бойовики під час обстрілу вбили дитину
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі бойовики під час обстрілу вбили дитину

На Донбасі бойовики під час обстрілу вбили дитину
Джерело:  online.ua

У понеділок, 28 травня, бойовики обстріляли мирний населений пункт Залізне (раніше - Артемове) з артилерійської зброї. В результаті ворожого обстрілу загинула 15-річна дівчинка.

Про трагедію повідомив заступник голови Нацполіціі України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Про смерть дитини в поліцію повідомив її родич близько 12:30. Він уточнив, що в момент обстрілу дівчинка перебувала у дворі приватного будинку у своєї бабусі. Снаряд, який прилетів у двір, розірвався в трьох метрах від дитини. Дівчинка від отриманих травм померла на місці.

Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що загиблу дівчинку звуть Дарина, вона була ученицею 9 класу місцевої школи. Три дні тому Дарина відсвяткувала свій 15-й день народження.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бійці ЗСУ зайняли нову стратегічну висоту на Донбасі і захопили підземний бункер терористів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?