До Києва прилетів легендарний музикант Елтон Джон: опубліковані фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

До Києва прилетів легендарний музикант Елтон Джон: опубліковані фото і відео

До Києва прилетів легендарний музикант Елтон Джон: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

У понеділок, 28 травня, в Києв прилетів всесвітньо відомий британський музикант Елтон Джон, який став спеціальним гостем на благодійній акції Кураж Базару, присвяченій профілактиці та залученню українців до боротьби зі СНІДом в Україні.

Фото Елтона Джона в Києві були опубліковані в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Відомо, що Елтон Джон прилетів в Україну на запрошення Фонду Олени Пінчук. Організатори благодійної акції, в якій візьме участь музикант, всі гроші, зібрані на ярмарку Кураж Базар, направлять на створення центру по боротьбі з ВІЛ.

Перед візитом до Києва Елтон Джон записав звернення до українців, відео якого було опубліковано на сторінці Кураж Базару. Він закликав взяти участь в акції, завершивши промову українською мовою фразою "зупинемо СНІД разом".

Нагадаємо, що Елтон Джон є відомим борцем з епідемієй ВІЛ/СНІД. У 1992 році він організував свій СНІД-фонд (Elton John AIDS Foundation), мета якого - підтримувати найсучасніші методи лікування хвороби і боротися з дискримінацією ВІЛ-інфікованих людей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в липні 2018 року в Києві виступлять легендарні британські електронщики The Chemical Brothers.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?