Помстилися за пораненого побратима: в мережі показали, як ЗСУ потужно вдарили по бойовиках на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Помстилися за пораненого побратима: в мережі показали, як ЗСУ потужно вдарили по бойовиках на Донбасі

Помстилися за пораненого побратима: в мережі показали, як ЗСУ потужно вдарили по бойовиках на Донбасі
Джерело:  online.ua

Українські військові помстилися бойовикам за пораненого товариша по службі і потужним ударом знищили їх бойову техніку.

Знімки потужного удару бійців ЗСУ по позиціях бойовиків опублікував на своїй з сторінці волонтер Юрій Мисягін, передає ONLINE.UA.

Він розповів, що 4 травня бойовики обстрілювали позиції ООС на Світлодарській дузі з БМП. Один з боєприпасів розірвався поруч з українським військовим, внаслідок чого йому відірвало два пальці на лівій руці.

Кілька днів розвідка шукала позицію бойовиків і БМП, з якого вівся тоді обстріл. Пошуки увінчалися успіхом - було знайдено не тільки БМП, а й МТЛБ-ЗУ. Спочатку операція зі знищення ворожої техніки пішла не так, але через тиждень бойовій групі К-2, що входить в 54-у бригаду, вдалося ліквідувати ворожі танки.

"Два попадання лягли прямо в бліндаж, потім перевели вогонь на техніку. З трьох пострілів, два лягли в трьох метрах від МТЛБ-ЗУ, а третім прямо в «ніс» їй потрапили. Вона загорілася і вогонь був переведений на БМП, що знаходиться в декількох метрах поруч в закритій позиції. По рації прийшла інформація, що з сусіднього опорника бойовиків виїхала ще одна БМП і почала працювати - вона була ближче до групи, тому було прийнято рішення, що раз вже "йде робота", і все поки виходить, то і її не варто оминати увагою. Швидко пристрілялися і з 12 пострілів 2 точно потрапили в ціль - під правий борт і під ніс", - додав Мисягін.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бійці ЗСУ зайняли нову стратегічну висоту на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?