Звичайна мама: в мережу потрапили "неофіційні" фото Кейт Міддлтон з дітьми
Категорія
Світ
Дата публікації

Звичайна мама: в мережу потрапили "неофіційні" фото Кейт Міддлтон з дітьми

Звичайна мама: в мережу потрапили "неофіційні" фото Кейт Міддлтон з дітьми
Джерело:  online.ua

Герцогиня Кембриджська знову потрапила під приціл папараці і стала об'єктом обговорення в мережі. На цей раз Кейт Міддлтон "зловили" на скачках Houghton Horse Trials в Норфолку, які вона відвідала неофіційно разом з дітьми - принцем Джорджем і принцесою Шарлоттою.

"Нейофіційні" фото Кейт Міддлтон були опубліковані в мережі, передає ONLINE.UA.

Для відвідування кінних скачок Кейт Міддлтон вибрала бавовняне плаття блакитного кольору з вишивкою від Zara. Шанувальники прийшли в захват від зовнішнього вигляду герцогині, зазначивши, що навіть в бюджетному вбранні за 70 доларів, Кейт виглядає приголомшливо. Свій образ Кейт Міддлтон доповнила босоніжками, темної сумкою і сонцезахисними окулярами.

На фото, які потрапили в мережу, видно, що герцогиня дуже турботлива мама, яка не зводить очей зі своїх малюків. При цьому принцеса Шарлотта байдуже слідкувала за скачками і насолоджувалася у той час морозивом, а принц Джордж з цікавістю спостерігав за змаганнями і уважно стежив за жокеями, які управляли кіньми.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кейт Міддлтон зробила перший офіційний вихід після пологів на весілля принца Гаррі і Меган Маркл, де викликала фурор.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?