Захоплююча подорож: NASA створило віртуальний симулятор для відвідування екзопланет
Категорія
Технології
Дата публікації

Захоплююча подорож: NASA створило віртуальний симулятор для відвідування екзопланет

Захоплююча подорож: NASA створило віртуальний симулятор для відвідування екзопланет
Джерело:  online.ua

Американське космічне агентство NASA запустило грандіозний проект Exoplanet Travel Bureau, в рамках якого пропонує відправитися в видовищне віртуальну подорож по екзопланетах, найближчим до Землі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт NASA.

Для космічних подорожей астрономи створили віртуальний симулятор, який дозволяє відвідати і розглянути абсолютно різні зоряні системи. Наприклад, в NASA пропонують всім бажаючим відправитися на планету з залізним ядром Trappist-1e і подивитися на її червоне небо. Також в рамках проекту можна відправитися на 200 тисяч світлових років від Землі і відвідати планету Kepler-16b, яка є найбільшою з відомих планет в системі подвійних зірок.

Віртуальний симулятор для подорожі по екзопланетах не перше унікальне творіння астрономів NASA. Раніше вчені створили панорамну візуалізацію подорожі до центру Чумацького Шляху, охопивши часовий проміжок в 500 років. На відео може спостерігати за приблизно 20 зірками Вольфа-Райе, які знаходяться на відстані приблизно в 1,5 світлових років від центру Чумацького Шляху.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що "мисливець за планетами" надіслав на Землю перше космічне фото, на якому зображено сузір'я Центавр.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?