Принц Гаррі та Меган Маркл здивували місцем проведення медового місяця
Категорія
Світ
Дата публікації

Принц Гаррі та Меган Маркл здивували місцем проведення медового місяця

Принц Гаррі та Меган Маркл здивували місцем проведення медового місяця
Джерело:  TMZ

Принц Гаррі та американська актриса Меган Маркл, які одружилися 19 травня, відправляться у весільну подорож в Канаду.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ.

Принц та його дружина неодноразово змінювали плани стосовно власного медового місяця. Раніше з'явились чутки, що герцог та герцогиня Сассекські запланували весільну подорож до Намібії, але пізніше стало відомо, що вони не будуть відпочивати у Африці.

Яку саме країну пара обрала було величезною таємницею, але наразі, як повідомляє TMZ, відомо, що молодята вирушили до Канади. Гаррі та Меган проводять час в провінції Альберта.

Королівська пара зупинилася в Fairmont Jasper Park Lodge і зайняла будинок під назвою Royal Retreat. Близько 80 років тому саме тут проводили свій відпочинок король Георг VI і королева Єлизавета, а в 2005 році туди ж прибули і королева Єлизавета II з принцом Філіппом.

Вибір Канади замість африканських країн здивував усіх, однак, з огляду на королівську історію цього місця і любов Меган Маркл до країни, вибір все ж зрозумілий.

Зазначимо, нещодавно королівський експерт Омід Скобі в інтерв'ю Elle повідомив, що пара може змінити плани на власну весільну подорож, якщо інформація про неї опиниться в пресі і поставить їхню безпеку під загрозу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меган Маркл після весілля отримала герб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?