Росія заборонила жителям ЛДНР в'їзд на ЧС-2018
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія заборонила жителям ЛДНР в'їзд на ЧС-2018

Росія заборонила жителям ЛДНР в'їзд на ЧС-2018
Джерело:  online.ua

Російська Федерація заборонила з 1 червня жителям окупованих територій Донбасу в'їзд у країну через проведення Чемпіонату світу з футболу, який відбуватиметься з 14 червня по 15 липня в 11 містах.

Про це на брифінгу розповів речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає ONLINE.UА.

Він повідомив, що враховуючи складну криміногенну ситуацію на окупованих територіях Донбасу і велику загрозу поширення злочинності, російська влада прийняла рішення заборонити місцевим жителям в'їзд до РФ.

За інформацією Головного управління розвідки МОУ, окупаційні адміністрації встановили контроль над працівниками усіх "бюджетних" організацій.

За словами Гуцуляка, "за кожною установою закріплені співробітники так званого міністерства державної безпеки, які здійснюють раптові перевірки наявності працівників, в т.ч. за місцем проживання".

Зазначимо, що Міністерство закордонних справ України закликає фанатів футболу, які збираються їхати на Чемпіонат світу в Росію, на всякий випадок зареєструватися в системі "ДРУГ".

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що країна-фейк: в мережі висміяли абсурдне фото підготовки до ЧС-2018 в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?