У США підготували нові санкції проти Росії, КНДР і Китаю
Категорія
Світ
Дата публікації

У США підготували нові санкції проти Росії, КНДР і Китаю

У США підготували нові санкції проти Росії, КНДР і Китаю

Адміністрація американського президента Дональда Трампа підготувала пакет санкцій, пов'язаних з Північною Кореєю та третіми країнами, які не припиняють взаємодію з КНДР.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Wall Street Journal.

Наразі Сполучені Штати призупинили процес їх оголошення та реалізацію з огляду на поновлення підготовки до зустрічі лідерів США і КНДР.

Джерела видання повідомляють, що санкції загрожують, у тому числі, компаніям з Росії та Китаю.  "Міністерство фінансів підготувало пакет із санкціями, націленими проти трьох десятків об'єктів, у тому числі російських і китайських підприємств",- цитує американських високопосадовців видання.

Дані заходи були підготовлені через нещодавню агресивну риторику зі сторони північнокорейського лідера Кім Чен Ина, яка змусила Дональда Трампа скасувати запланований на 12 червня саміт.

"Білий дім був готовий оголосити про посилений режим санкцій у вівторок, але в понеділок вирішив відкласти ці кроки на невизначений термін з огляду на продовження переговорів з Північною Кореєю",- зазначає видання.

Нагадаємо, 24 травня президент США скасував історичну зустріч, заявивши, що Північна Корея демонструє "гнів та відкриту ворожість", але вже наступного дня повідомив про можливість проведення саміту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп знову хоче змінити рішення про зустріч з Кім Чен Ином.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?