Ющенко знайшов роботу в одному зі столичних банків
Категорія
Україна
Дата публікації

Ющенко знайшов роботу в одному зі столичних банків

Ющенко знайшов роботу в одному зі столичних банків
Джерело:  interfax.com.ua

Колишній президент України Віктор Ющенко став головою Наглядової ради столичного "Альпарі Банку".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Відомо, що Ющенко був обраний на відповідну посаду 25 травня рішенням єдиного учасника фінансової установи. Раніше головою Наглядової ради даного банку був політик Володимир Лановий.

НБУ зареєстрував "Альпарі Банк" у 2012 році. За даними центробанку, на 1 січня 2018 року єдиним його акціонером був Бахтарі Хедаятоллах, який є громадянином України з постійним місцем проживання в ОАЕ.

По розміру чистих активів він займає 84-е місце серед 84 банків, що діють на території країни. Національна поліція України підозрює посадових осіб НБУ в змові з менеджментом 37 фінустанов, серед яких фігурує і "Альпарі Банк".

Зазначимо, що екс-президент України за освітою – економіст. З січня 1993 до грудня 1999 року Ющенко обіймав посаду голови Національного банку України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з Ющенком стався курйозний інцидент в електричці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?