У Києві відсвяткують 70-ту річницю Дня Незалежності Ізраїлю
Категорія
Культура
Дата публікації

У Києві відсвяткують 70-ту річницю Дня Незалежності Ізраїлю

У Києві відсвяткують 70-ту річницю Дня Незалежності Ізраїлю
Джерело:  online.ua

3 червня, в "Саду бажань" на території Національного комплексу "Експоцентр України", відбудеться велике свято, присвячене 70-й річниці Дня Незалежності Держави Ізраїль, повідомляє ONLINE.UA.

Організатори свята - Посольство Держави Ізраїль в Україні, Ізраїльський культурний Центр при Посольстві Держави Ізраїль в Україні спільно з Міністерством Туризму, Єврейським агентством "Сохнут Україна", Київським Єврейським общинним центром "Халом" і Міжнародної єврейської студентської організації "Гілель".

День Незалежності - головне державне свято, що відзначається в пам'ять про проголошення Держави Ізраїль 14 травня 1948 року. Цей знаменний для Держави Ізраїль день широко і масово відзначають як в країні, так і за її межами.

Свято буде організовано в форматі традиційного пікніка, в якому візьмуть участь більше двох тисяч гостей. Відвідувачам буде запропоновано широкий спектр розваг, а також створені всі умови для комфортного відпочинку.

На території "Саду бажань" будуть організовані різні тематичні зони, серед яких дитяча зона з батутами та аніматорами, скаутське містечко, лекторій і зона інформаційних програм, бедуїнський намет для екзотичних майстер-класів, а також фото зона для всіх бажаючих зробити оригінальні пам'ятні фотографії.

В ході свята гостей чекають виступи вокальних та танцювальних колективів, дискотека, а також розіграші лотереї, головними призами якої будуть авіа квитки в Ізраїль.

Для бажаючих підкріпитися буде працювати зона фуд-кортів, де буде представлена і традиційна ізраїльська кухня.

В ході цього святкового заходу гості зможуть розважитися, відпочити, ближче познайомитися з культурою і традиціями давньої і вічно молодий країни і разом відсвяткувати 70 ту річницю Дня Незалежності Держави Ізраїль.

Дата і час: 3 червня за 15-00 до 22-00

Місце: Київ, "Сад бажань" на території Національного комплексу "Експоцентр України".

З усіх питань можна звертатися в Ізраїльський культурний центр в Києві при Посольстві Держави Ізраїль в Україні за тел: +38 044-277-24-74, +38 050-386-85-91.

Посилання для реєстрації: http://israel70.cifr.us/

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?