Міхеїл Саакашвілі програв суд за позовом до МВС України
Категорія
Україна
Дата публікації

Міхеїл Саакашвілі програв суд за позовом до МВС України

Міхеїл Саакашвілі програв суд за позовом до МВС України
Джерело:  online.ua

Окружний адміністративний суд української столиці відмовив у задоволенні позову лідера партії "Рух нових сил" Міхеїла Саакашвілі до МВС.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу суду.

Колишній губернатор Одеської області вимагав визнати нечинним наказ відомства щодо скасування рішення про оформлення набуття ним українського громадянства.

"Позивач просив суд визнати незаконним і недійсним наказ МВС "Про затвердження зразків документів, що подаються для встановлення належності до громадянства України, прийняття до громадянства України, оформлення набуття громадянства України, припинення громадянства України, скасування рішень про оформлення набуття громадянства України та журналів обліку", форма 19 (Заява про прийняття до громадянства України) щодо визначення в цій формі заяви вказівки "Під судом і слідством на території іноземних держав не перебуваю", - заявили у прес-службі.

30 травня на засіданні суддівська колегія розглянула позов Саакашвілі. Одразу після обговорення у нарадчій кімнаті було оголошене рішення суддів відмовити скандальному політику в задоволенні позовних вимог. Причиною назвали формальну відповідність даного акта вимогам законодавства України.

Нагадаємо, Петро Порошенко позбавив Саакашвілі українського громадянства і 12 лютого його депортували з України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що соратники Саакашвілі влаштували погром в центрі Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?