"Шантажує українців грошима від МВФ", - економічний експерт про Данилюка
Категорія
Фінанси
Дата публікації

"Шантажує українців грошима від МВФ", - економічний експерт про Данилюка

"Шантажує українців грошима від МВФ", - економічний експерт про Данилюка
Джерело:  golos.ua

Думку про те, що Олександр Данилюк, міністр фінансів України, тепер "шантажує українців грошима від МВФ", висловив економічний експерт Олександр Охріменко на своїй сторінці в Facebook, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА "ГолосUA".

«Цей персонаж української політики не вперше показує себе лукавим людиною. Всі пам'ятають, як він, за посадою вимагаючи від усіх чиновників сумлінно заповнювати декларації про доходи та майно, сам «забув» задекларувати квартиру в Великобританії. Ну, щоб податки не платити. Можна припустити, що керівник займається Податкову відомства, сбивающего мзду з усіх українців, сам не вважає за потрібне скидатися в бюджет держави! »- підкреслив експерт.

«Видно, порахували, що з МВФ можна отримати більше грошей, ніж з Данилюка - податків, і чіпати його не стали», - зазначив Охріменко.

«За підсумками засідання Кабміну 23 травня, на якому УКРІНФОРМ (Державна фіскальна служба) перепідпорядкував безпосередньо уряду, Данилюк дозволив собі влаштувати шантаж українців власної відставкою! Як добре помітна його усмішка, мовляв, спробуйте мене змістити - і про успішне закінчення переговорів з МВФ щодо чергового траншу можете забути. Вам не здається, що це вже занадто, і міністр остаточно втратив самовладання? Але ж той, хто не може вести себе, як личить міністру, ризикує не просто сісти на мілину, але навіть розбитися об підводні камені - гадаю, щось подібне ми незабаром побачимо», - констатував економіст.

Нагадаємо, в ЗМІ раніше повідомлялося, що Олександр Данилюк в 2017 році придбав нову квартиру в Лондоні, якій, проте, не виявилося в його декларації. Також з декларації не зрозуміло, звідки взялися кошти на таку покупку. Йдеться про житло за адресою 100 Greencroft Gardens, flat 2 London NW6 3PH за 775 000 фунтів (близько 30 млн гривень). Станом на грудень 2017 року по цій адресі була зареєстрована дружина міністра фінансів Ольга Данилюк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?