Елтон Джон розповів про свої враженнями від поїздки до Києва
Категорія
Україна
Дата публікації

Елтон Джон розповів про свої враженнями від поїздки до Києва

Елтон Джон розповів про свої враженнями від поїздки до Києва
Джерело:  online.ua

Легендарний співак Елтон Джон, який нещодавно побував в українській столиці, поділився враженнями від поїздки, передає ONLINE.UA.

На своїй сторінці в Instagram артист виклав знімки, зроблені у Києві під час фестивалю "Кураж-базар".

"Я так пишаюся тим, як українці проінформовані та обізнані в сфері ВІЛ. У нас такий величезний прогрес там, оскільки ми почали працювати разом 11 років тому", - залишив коментар під фото сер Елтон Джон.

Також співак зазначив, що разом зі своїм партнером Девідом Фернішем, який теж приїхав до України, він завітав на одну із радіостанцій, де "говорив на національному рівні про ВІЛ-інфекцію".

Після поїзди до України співак поділився фото разом з Оленою та Віктором Пінчуками, які багато років займаються боротьбою з ВІЛ та СНІД.

Нагадаємо, що 28 травня Елтон Джон та його партнер завітали до Києва. У рамках спеціального дня фестивалю "Кураж-базар" вони провели зустріч з борцями зі СНІДом та поговорили з ВІЛ-позитивними людьми.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Елтон Джон йде зі сцени.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?