Порошенко зробив несподіване зізнання щодо інсценування СБУ вбивства Бабченка
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко зробив несподіване зізнання щодо інсценування СБУ вбивства Бабченка

Порошенко зробив несподіване зізнання щодо інсценування СБУ вбивства Бабченка
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко заявив, що знав про заплановане СБУ інсценування вбивства журналіста Аркадія Бабченко.

Про це він повідомив під час зустрічі з самим Бабченко, передає ONLINE.UA.

Український президент зазаначив, що діяльність організатора даного замаху була спрямована на дестабілізацію обстановки на території України і демонстрацію неефективності нинішньої влади.

"Думаю, сьогодні мільйони людей святкують твій третій день народження - не тільки твій, а день народження України <...> Просто серце стискається, коли ти бачиш таку реакцію, як в редакціях телеканалів, в офісах, яку сьогодні я бачив... Я ж про це все знав, а ніхто в адміністрації не знав", - сказав Порошенко.

Аркадій Бабченко на зустрічі з президентом попросив не переоцінювати його роль в проведеній Службою безпеки України спецоперації.

Нагадаємо, 29 травня ЗМІ та правоохоронні органи повідомили, що російський журналіст був убитий в Києві. На наступний день під час брифінгу СБУ заявила, що Бабченко насправді живий і брав участь в інсценуванні власного вбивства в рамках спецоперації. Пізніше він особисто з’явився перед камерами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що генпрокурор підтвердив російський слід у замаху на Бабченка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?