Аркадій Бабченко прокоментував можливість нового замаху
Категорія
Україна
Дата публікації

Аркадій Бабченко прокоментував можливість нового замаху

Аркадій Бабченко прокоментував можливість нового замаху
Джерело:  online.ua

Журналіст Аркадій Бабченко заявив, що через деякий час його життю знову може загрожувати небезпека.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Господи, як же це здорово – не бути мішенню. Коли ти точно знаєш: все, цього разу все. Закінчилося. Не пристрелять. Зараз пару днів у них буде шок, потім пару тижнів вони будуть обтікати, потім пару тижнів їх будуть дерти в усі щілини за провалену операцію", – вважає Бабченко.

Журналіст розповів, що у випадку, якщо когось з кураторів цього нападу звільнять з посади, то часу у нього буде багато до наступної спроби. Та навіть у випадку, якщо всі залишаться на своїм місцях, їм все ж будуть необхідні декілька місяців, аби все організувати заново.

"А отже, пару місяців у тебе точно є до того моменту, доки ти не почнеш заново параноїти: почалася на тебе полювання знову чи ні", – зазначив він.

Нагадаємо, 29 травня стало відомо про вбивство російського журналіста Аркадія Бабаченка на порозі власної квартири в українській столиці. Менше ніж через добу голова СБУ Василь Грицак заявив, що Бабченко живий, а його "вбивство" інсценувала спецслужба, аби попередити справжній злочин.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко зробив несподіване зізнання щодо інсценування СБУ вбивства Бабченка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?