Зінедін Зідан оголосив про звільнення з "Реала"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зінедін Зідан оголосив про звільнення з "Реала"

Зінедін Зідан оголосив про звільнення з "Реала"
Джерело:  online.ua

Зідан оголосив про свій відхід з поста тренера клубу на спеціальній прес-конференції, яка була скликана в терміновому порядку, передає ONLINE.UA.

Тренер мотивував таке рішення тим, що для перемог команди необхідні зміни і тому він прийняв рішення піти.

"Я розумію, що мій відхід відбувається в трохи дивний для всіх момент, але я впевнений, що це рішення правильне. Через три роки команді потрібні зміни і новий виклик", - заявив Зідан.

Президент "Реала" Флорентіно Перес повідомив, що не очікував такого рішення і був шокований.

"Зізнаюся, після перемоги в Лізі чемпіонів я не очікував подібного. Зінедін знає, що я люблю його більше будь-якого тренера і раніше любив більше будь-якого іншого гравця. Я завжди хотів, щоб він був поруч зі мною. До таких новин ніхто не може бути готовий. Я в повному шоці",- розповів Перес.

Зідан очолив команду на початку 2016 року і одразу ж виграв з командою Лігу чемпіонів. У наступному сезоні він привів клуб до перемоги в чемпіонаті Іспанії, а потім знову виграв головний турнір Європи. Цьогоріч "Реал" провалився на Батьківщині, але втретє поспіль тріумфував у Лізі чемпіонів.

Зідан провів у ролі тренера "Реала" 149 матчів, 105 з яких переможні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що "Реал" привіз Кубок Ліги чемпіонів 2018 у Мадрид.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?