На Донбасі тривають потужні бої: серед бійців ЗСУ багато поранених
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі тривають потужні бої: серед бійців ЗСУ багато поранених

На Донбасі тривають потужні бої: серед бійців ЗСУ багато поранених
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 31 травня, бойовики продовжили наступ по всій лінії фронту на Донбасі. Вони здійснили 26 обстріли по позиціях українських захисників, застосовуючи заборонену зброю - 82-мм і 120-мм міномети і 122-мм артилерію. В результаті потужних боїв було поранено трьох бійців ЗСУ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

На Луганському напрямку ворог активно обстрілював позиції ООС в районі Новотошківського, на Донецькому - під вогонь потрапили українські військові в районі Кам'янки і Новоселівки, на Маріупольському - бойовики продовжували обстріл в районах Павлопіля, Водяного і Чермалика.

На все провокації бойовиків бійці ЗСУ давали адекватну відповідь і надійно утримували свої позиції. За даними розвідки, в результаті відповіді українських військових противник зазнав серйозних втрат - двоє загиблих і двоє поранених бойовиків. Також повідомляється, що в боях було знищено п'ять одиниць техніки окупантів, серед яких було два вантажних автомобіля з боєприпасами, ЗУ-23-2, міномет і один автомобіль невстановленого типу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Донбасі попрощалися з загиблою під час обстрілу проросійськими бойовиками 15-річною дівчинкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?