Марокко - Україна: результати матчу і відеоогляд
Категорія
Спорт
Дата публікації

Марокко - Україна: результати матчу і відеоогляд

Марокко - Україна: результати матчу і відеоогляд
Джерело:  online.ua

У швейцарському Каружі на стадіоні "Стад де Женев" пройшов товариський матч між збірними України та Марокко. Гра завершилася з рахунком 0:0.

Відеоогляд матчу Марокко - Україна був опублікований на YouTube, передає ONLINE.UA.

У першому таймі марокканці були ближче до того, щоб відкрити рахунок, але так і не змогли потрапити в ворота суперника. Пізніше гравці української збірної мали дві нагоди забити гол марокканцям, але нічия в грі збереглася до фінального свистка.

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко прокоментував результати товариського матчу зі збірною Марокко. Він зазначив, що гра була дуже складною з огляду на те, що марокканці готуються до чемпіонату світу в той час, як у українських гравців пора відпусток через те, що всі офіційні матчі позаду.

"Але я радий, що хлопці в складних моментах проявили характер, діяли компактно. У тих епізодах, коли було складно, ми побачили згуртованість і розуміння ігрової ситуації. Головний позитивний момент в тому, що в складних ситуаціях ми виглядали як команда. Не все виходило, але головні якості, бійцівські, ми проявили. Компактність, віра один в одного і гра на нуль - ось головний підсумок",- прокоментував Шевченко результати матчу збірних України і Марокко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в фіналі Ліги чемпіонів УЄФА, який проходив в Києві в 2018 році, команда "Реал" розгромила "Ліверпуль".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?