За стандартами НАТО: Порошенко показав новий комплекс для морських піхотинців
Категорія
Україна
Дата публікації

За стандартами НАТО: Порошенко показав новий комплекс для морських піхотинців

За стандартами НАТО: Порошенко показав новий комплекс для морських піхотинців
Джерело:  online.ua

В Одеській області до кінця 2018 року завершиться будівництво нового сучасного військового містечка для морських піхотинців. Комплекс "Дачне-2" буде оснащений всім необхідним для тренувань і комфортного відпочинку військовослужбовців.

Відео з будівництва нового військового містечка опублікував на своїй сторінці український глава Петро Порошенко, передає ONLINE.UA.

У ролику показано, що на території нового військового містечка буде побудовано три гуртожитки покращеного типу для військовослужбовців-контрактників, гуртожиток для офіцерського складу, а також сучасний спортивно-оздоровчий комплекс, їдальня на тисячу місць і медична частина.

"Наші захисники повинні мати всі необхідні умови, щоб тренуватися і відпочивати після служби", - прокоментував будівництво нового військового містечка в Одеській області Порошенко, зазначивши, що вже сьогодні навідається туди і проконтролює процес.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко показав новий військовий полігон "Широкий Лан", який вже восени 2018 року буде введений в експлуатацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?