Це в їхньому стилі: Росія "привласнила" собі двох легендарних українських футболістів
Категорія
Світ
Дата публікації

Це в їхньому стилі: Росія "привласнила" собі двох легендарних українських футболістів

Це в їхньому стилі: Росія "привласнила" собі двох легендарних українських футболістів
Джерело:  online.ua

Організатори чемпіонату світу з футболу в Росії продовжують дивувати винахідливістю - на це раз вони вирішили "привласнити" собі легендарних українських футболістів, розмістивши плакати з їх фото в аеропорту Шереметьєво, підписавши їх "Футбольна Росія".

Фотодокази чергового проколу Росії масово поширюються в мережі, передає ONLINE.UA.

На плакатах зображені колишні футболісти київського "Динамо" Євген Рудаков і Ігор Бєланов. Ці зоряні футболісти свого часу виступали за збірну СРСР, але никогла не грали за російські клуби.

Примітно, що на плакаті ім'я Євгена Рудакова і зовсім написали з помилкою - його назвали Валерієм. Виробники плаката переплутали легендарного голкіпера "Динамо" з іншим українським футболістом, який раніше грав за "Шахтар".

"Батьківщина брехні в своєму звичному амплуа", "Якщо свого немає, то доводиться красти чуже", "Вони за це і воюють! За НАШУ історію, тому що своєї без НАШОЇ у них немає. Одна татаро-монгольська Орда!", "А що вони можуть про свою футбольну історію розповісти?))) ", - обурено коментують українці черговий прокол Росії при підготовці ЧС-2018.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії випустили неоднозначний сувенір до ЧС-2018 у вигляді матрьошки зі свистком у роті, яка викликала істерику у росіян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?