Оголена у ванні: Настя Каменських викликала захват відвертим відео до пісні "Тримай"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Оголена у ванні: Настя Каменських викликала захват відвертим відео до пісні "Тримай"

Оголена у ванні: Настя Каменських викликала захват відвертим відео до пісні "Тримай"
Джерело:  online.ua

Українська співачка Настя Каменських викликала фурор в мережі відвертим відео, яке було знято до її першої україномовної пісні "Тримай".

Лірик-відео до пісні "Тримай" було опубліковано на YouTube-каналі співачки, повідомляє ONLINE.UA.

У ролику Настя постала перед глядачами в оголеному вигляді у ванній в образі закоханої дівчини, яка збирається на побачення. Рожева шуба і яскрава помада доповнювали сексуальний образ Каменських, яка не приховувала своїх емоцій від майбутньої зустрічі з обранцем.

"Дуже гарне відео. Настя прекрасно виглядає, чуттєво, ніжно і грайливо", "Я представляю, що буде в кліпі!", "Три рази послухала, і всі три рази неймовірні мурашки по тілу! Уявляю, що буде від повної версії. Дуже круто!","Пісня легка, дзвінка, завзята. А кліп сексі, томний ... Не стикується якось. Видається мені більше, як дівчина легкої ходою в легкому плаття біжить по місту ...", - коментують нове відео Каменських українці.

Слід зазначити, що режисером лірик-відео Каменських на пісню "Тримай" стала Соня Плакидюк. Вона прокоментувала ролик, зазначивши, що знімали його за останніми західними тендеціями.

"Ми так захопилися процесом ... тому не здивуюся, якщо багато хто подумає, що це повноцінний кліп. І це нормально, адже останнім часом навіть у світових артистів стирається грань між офіційним кліпом і ліриком. Кожен артист хоче вражати і дивувати. Впевнена, у нас це теж вийшло",- додала Плакидюк.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Настя Каменських зробила сенсаційне зізнання про своє особисте життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?