Пєсков заперечує наявність приватних фондів Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Пєсков заперечує наявність приватних фондів Путіна

Пєсков заперечує наявність приватних фондів Путіна

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував заяву про причетність людини з "приватного фонду Путіна" до замаху на російського журналіста Аркадія Бабченка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський "Інтерфакс".

Речник Путіна стверджує, що жодних подібних фондів в РФ немає. 
"Звичайно, жодних таких фондів в Росії не існує", – заявив Пєсков.

Прес-секретар президента РФ додав, що будь-які твердження про можливу причетність Росії до цього інсценування є не чим іншим як наклепом і не відповідають дійсності.

"Якщо говорити, скажімо так, жартома, то не знаю, як мова Шекспіра буде змагатися з великим і могутнім, вся ця історія, всі ці свідчення, є не чим іншим як вигадкою", - сказав речник Путіна.

Нагадаємо, 29 травня ЗМІ та правоохоронці повідомили про вбивство журналіста Аркадія Бабченка у Києві. Менше ніж через добу глава СБУ Василь Грицак заявив, що Бабченко живий, а його "вбивство" інсценувала спецслужба, аби попередити справжній злочин.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Аркадій Бабченко прокоментував можливість нового замаху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?