Розміщення військової бази Росії в Білорусі: у Мінську зробили важливу заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Розміщення військової бази Росії в Білорусі: у Мінську зробили важливу заяву

Розміщення військової бази Росії в Білорусі: у Мінську зробили важливу заяву
Джерело:  Голос Америки

Якщо в Польщі буде розміщена американська база, то Мінськ може дозволити розмістити російську військову базу на території Білорусі.

З такою заявою виступив міністр закордонних справ Білорусі Володимир Макей в ході візиту в Брюссель, передає ONLINE.UA з посиланням на "Голос Америки".

Макей підкреслив, що білоруська влада намагається підтримувати хороші відносини як із Заходом, так і з Росією. Але Білорусь може переглянути своє рішення по російській військовій базі, якщо в Польщі з'явиться американський військовий контингент.

"Я думаю, буде якась реакція на цей намір розмістити нову військову авіабазу. На даний момент ми не плануємо розміщувати на території Білорусі нові іноземні військові бази. Але, дивлячись у майбутнє, потрібно враховувати кроки, які будуть здійснювати наші сусіди", - підкреслив Макей, зазначивши, що Мінськ націлений на зниження напруженості в регіоні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США дотепно познущались з прес-секретаря президента РФ Володимира Путіна Дмитра Пєскова за заяву про американську базу на території Польщі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?