Юна українка перемогла на дитячому конкурсі в окупованому Криму: фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Юна українка перемогла на дитячому конкурсі в окупованому Криму: фото і відео

Юна українка перемогла на дитячому конкурсі в окупованому Криму: фото і відео
Джерело:  online.ua

У дитячому центрі "Артек" в окупованому Криму 1 червня відбувся фінал популярного міжнародного конкурсу молодих виконавців "Дитяча нова хвиля 2018". Його переможницею стала 12-річна українка Єва Льопа.

Фото і відео з виступу українки на конкурсі були опубліковані в мережі, повідомляє ONLINE.UA.

За перемогу на "Дитячої нової хвилі 2018" боролися 14 конкурсантів з Росії, Білорусі, Вірменії, Ізраїлю, Болгарії, Грузії, України і Казахстану. Вищі бали від суддів отримала Єва Льопа. Друге місце на конкурсі зайняла юна співачка з Болгарії Івана Работова, а третє - росіянка Соня Фоменко.

Єва Льопа народилася в місті Кременчук. Музичну освіту вона отримує в київській Katapulta Art Music School. Незважаючи на юний вік, дівчинка встигла взяти участь у безлічі вокальних конкурсів, деякі з яких принесли їй перші місця.

У 2017 року юна українка взяла участь в проекті "Голос.Діти". Її наставниками стали учасники гурту "Время и стекло", але до фіналу Єва Льопа так і не дійшла.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, хто став переможцем національної музичної премії "Золота жар-птиця 2018".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?