Великий стратег: відомий режисер обурив росіян похвалою Путіна на РосТВ
Категорія
Світ
Дата публікації

Великий стратег: відомий режисер обурив росіян похвалою Путіна на РосТВ

Великий стратег: відомий режисер обурив росіян похвалою Путіна на РосТВ
Джерело:  online.ua

Російський президент Володимир Путін є "великим стратегом і справжнім бійцем". Він має здатність не відповідати на якісь речі, що говорить про його сильне терпіння.

З такою похвалою на адресу Путіна виступив російський режисер Андрій Кончаловський в ефірі РосТВ, повідомляє ONLINE.UA.

У своїй заяві Кончаловський вказав, що сам вчиться терпінню і витримці Путіна, який вміє "не гавкати у відповідь", а здатний чекати.

Росіяни обурилися заявою Кончаловського про Путіна. Вони також згадали його брата Микиту Михалкова, який є відомим прихильником Путіна, а також його батька, Сергія Михалкова.

 "Ну і до чого конкретно привів цей стратег? Які результати-то?", "Ще кілька років тому я тримала його за пристойну людину", "Хвали, плекай будь-яку владу і жити завжди ти будеш всмак - сімейне кредо подружжя Михалкових-Кончаловських" , "Гроші, для цих братанів не пахнуть. Яка мерзота", "А як тримався! Який був «потужний старий» в You Tube. Слухала, читала .. Думала, ну, не з рідні .. А виявилося в родню. Усіх продавлює гнила система ... Або купує з потрохами .."," Він довше молодшенького простягнув, але в принципі ви праві, протримався недовго", - отреагували в мережі на заяву Кончаловського про Путіна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що член Ради Федерації Олена Мізуліна заявила, що пожежа в Кемерово стала "ударом в спину" Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?