У Китаї впав метеорит: з'явилося видовищне відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Китаї впав метеорит: з'явилося видовищне відео

У Китаї впав метеорит: з'явилося видовищне відео
Джерело:  online.ua

У суботу, 2 червня, на південному заході Китаю впав метеорит. Палаючу кулю на небі, яка летить до Землі, помітили мешканцы провінції Юньнань.

Відео падаючого метеорита опублікували в соцмережах очевидці, передає ONLINE.UA.

У кадрі відображено, як нічне небо в один момент висвітлюється яскравим світлом. Потім чітко проглядається палаюча куля, яка падає вниз і гасне. Очевидці події вважають, що це був метеорит.

Пізніше в мережі з'явилися повідомлення, що падіння метеорита бачили не тільки в Юньнані, а й в округах Цзінхун і Сімао. Жителі цих округів відзначили, що під час падіння палаючої кулі на Землю протягом хвилини чули сильний шум.

На даний момент на місці передбачуваного падіння метеорита працюють фахівці. Вони ведуть роботи з пошуку уламків космічного тіла, яке могло не долетіти до Землі, а згоріти в щільним шарах атмосфери нашої планети.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в кінці 2017 року яскравий метеорит був помічений над російським Сочі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?