"Яка її мета?": Трамп висловив невдоволення через зустріч Лаврова і Кім Чен Ина
Категорія
Політика
Дата публікації

"Яка її мета?": Трамп висловив невдоволення через зустріч Лаврова і Кім Чен Ина

"Яка її мета?": Трамп висловив невдоволення через зустріч Лаврова і Кім Чен Ина
Джерело:  cbsnews.com

Американський глава Дональд Трамп незадоволений зустріччю міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова і глави КНДР Кім Чен Ина, яка відбулася 31 травня.

Своїм невдоволенням Трамп поділився під час спілкування з журналістами, передає ONLINE.UA з посиланням на СВS.

"Мені не сподобалася вчорашня російська зустріч. Я запитав: яка її мета?", - заявив Трамп.

Він зазначив, що може поміняти свою думку, якщо зустріч Лаврова і Кім Чен Ина принесе позитивні результати. Трамп не виключає, що вони можливі.

Коментуючи зустріч Ларова та Кім Чен Ина, Трамп також підтвердив, що його переговори з лідером Північної Кореї відбудуться 12 червня.

Слід зазначити, що в Росії і КНДР позитивно оцінили переговори Лаврова і Кім Чен Ина. Зокрема, в Пхеньяні заявили, що високо цінують протистояння Путіна США і готові вести переговори з Москвою з цього приводу. Також влада Північної Кореї запропонувала організувати в майбутньому зустріч Путіна і Кім Чен Ина, щоб обговорити подальший розвиток двосторонніх відносин.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Трамп провів зустріч з американською зіркою Кім Кардашьян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?